Bu iddiayla yer yerinden oynar! Cimbom, Emre misillemesi için ÅŸeytani bir plan hazırladı. Planın aktörü Aurelio…
Türk futbol dünyasını sarsacak müthiÅŸ iddia. Cimbom, Emre BelözoÄŸlu’nun intikamını almak için ÅŸeytani bir plan hazırladı. Plana göre, Aurelio GS’ye getirilmek için Betis’e imza attı!
Bu iddialar Fanatik gazetesinin bugünkü sayısında yer aldı. İddialara göre, Cimbom bir plan eÅŸliÄŸinde Real Betis’e imza atan Mehmet Aurelio’yu; Fenerbahçe ile İspanyol kulübünün FIFA’lık olmasından faydalanarak Ocak 2009′da hülle yoluyla transfer edecek.
Emre BelözoÄŸlu’nun intikamı
İddialara göre Aurelio’nun Betis’e imza atması da bu planın bir parçası. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Emre BelözoÄŸlu’nun Fener’e transferinin ardından Aurelio’yla uzun yıllar konuÅŸulacak bir misilleme yapacak. Aynı plana göre Fenerbahçe ve Betis’in Aurelio için FIFA’lık olacak ve dava üç dört ay sürecek. Cimbom’da bu süreçten yararlanarak Aurelio’yu en geç Ocak 2009′da kendi renklerine baÄŸlayacak.
İnternethaber









































August 30th, 2008 at 4:10 pm
arda seni çok seviyorum sen benim csnımsın senin için herşeyi yaparım
sen benim canımsın bitanemsin aşkımsın seni çokkkkkkkkkkk seviyorum aşkım çok tatlı ve çok yakışıklısın.