Türkiye Bosna hersek maçı ayrıntıları

Gonderen 10 October 2008

Millilerin Bosna-Hersek ile 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu karşılaşmalarını yönetecek hakemler FIFA tarafından değiştirildi.
Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın, 11 Ekim’de Bosna-Hersek ile İstanbul’da oynayacağı 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu karşılaÅŸmalarını yönetecek hakemler FIFA tarafından deÄŸiÅŸtirildi.

Daha önce Rusya Futbol Federasyonu’ndan Yuri Baskakov, Tikhon Kalugin ve Anton Averianov hakem üçlüsünün yöneteceÄŸi açıklanan Türkiye-Bosna-Hersek maçını, Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai’nin yardımcılıklarını Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. KarşılaÅŸmanın dördüncü hakemi ise Sandor Szabo.

bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark

Bu yaziyi yazan:

unknown - who has written 3862 posts on Lisem.Net - Sohbet, Chat, Muhabbet.


Yazarla iletisim

Yorum Yaz

Chat | Sohbet