Arthur Zico’dan açıklama

Gonderen 18 November 2008

Fenerbahçe’nin eski çalıştırıcısı Arthur Zico, sarı-lacivertli takımdan ayrılmasının altında yatan nedenin yönetimin rutin teknik direktörlük iÅŸlerine karışması olduÄŸunu açıkladı.

Brezilyalı hoca, “Takımdan ayrılışım çok zor oldu. Çünkü kendinize güveninizin olduÄŸu ve yeni planların hesaplarını yaptığınız bir sırada böyle bir karar vermek üzücü. Biliyorsunuz ki iÅŸ yapmışsınız ve takımı belli bir seviyeye getirmiÅŸsiniz. Ayrılmamdaki asıl sebeplerden biri yönetimle olan uyuÅŸmazlık ve takımdaki idari bakış açısının deÄŸiÅŸmesi oldu. Net bir ifadeyle benim futbol bakış açımla yönetimin futbol bakış açıları uyuÅŸmadı. Takımdan ayrılırken buruktum, ama başım dimdikti. Sayın Aziz Yıldırım ile sokakta iliÅŸkilerimiz iyi idi. Ama profesyonel iÅŸ hayatımda ise onların bakış dünyası ile benim bakış dünyam uyuÅŸmadı. Onların iÅŸlerime karışması ve hatta hangi futbolcuyu oynatıp oynatmayacağım konusunda bana direktifler verilmesi beni hoÅŸnut etmedi” dedi.

bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark

Bu yaziyi yazan:

unknown - who has written 4208 posts on Lisem.Net - Sohbet, Chat, Muhabbet.


Yazarla iletisim

Yorum Yaz

Chat | Sohbet