Degerli Kullanicilarimiz; Okudugunuz, takip ettiginiz, izlediginiz Kliplere Dusuncelerinizi Yorum olarak bildirmekten kacinmayiniz. iyi veya kotu mutlaka yorum yapmaya calisiniz. Editorler olarak bizde sizin isteklerinize yazdiginiz Yorumlari ele alarak Ekleme/Duzeltme Yapabilelim. Lisem.Net Editorleri

Hülya AvÅŸar’dan itiraf Feraye’yi çok kıskandım.

Gonderen 30 Mayıs 2009

Hülya AvÅŸar’dan itiraflar. Güzel sanatçı adeta günah çıkarttı. Saadettin Saran haberiyle ilgili bakın neler söyledi?

Hülya AvÅŸar’dan şımarıklık itirafı. Bilerek yanlış haberi meydaya sızdıran ve 15 dakika arayla yalanlayan AvÅŸar’dan “Benim şımarıklığımdan ve biraz da hava atmamdan kaynaklandı.” açıklaması geldi.

Haftabaşı kardeÅŸi Helin AvÅŸar’ın internet sitesinde, üç yıllık sevgilisi iÅŸ adamı Sadettin Saran’la ayrıldıklarını belirttiÄŸi açıklamasını, daha sonra geri almasıyla gündeme gelen AvÅŸar, bu konuyla ilgili ÅŸunları söyledi:

Çocukca bir davranıştı

“15 dakikalık bir ayrılık oldu. Saadettin bana çok kızdı. Benim şımarıklığımdan ve biraz da hava atmamdan kaynaklandı. Çok ufak bir sebepten dolayı aklıma o geldi ve öyle bir ÅŸey yaptım. Çocukca bir davranıştı. Ben duygularımı yaÅŸamaktan çekinmiyorum. O an aklıma gelirse uyguluyorum. Sadettin Bey, bu olaya çok kızdı. Bana ‘Yakışıyor mu? Hadi sen yaptın benim suçum ne?’ diye tepki gösterdi. Oh canıma deÄŸsin, iyi ki de yapmışım” diye konuÅŸtu.

Feraye’yi çok kıskandım

Hülya AvÅŸar, kendisini Feraye Tanyolaç’la aldattığı için 2005 yılında tek celsede boÅŸandığı Kaya ÇilingiroÄŸlu’nu ilk zamanlarda çok kıskandığını ilk kez itiraf etti.

Önceki gün Filiz Akın’ın pazar günleri Habertürk’te yayınlanan sohbet programına konuk olan AvÅŸar, evliliÄŸi boyunca dört dörtlük bir kadın olamadığını belirtti ve şöyle konuÅŸtu:

“Kaya ÇilingiroÄŸlu ve Feraye Tanyolaç’ı ilk zamanlar çok kıskandım. SakinleÅŸip düşündüğüm zaman o tarafa suç bulmadım. Sonuçta her ÅŸey kadında bitiyor. Çünkü kadın, erkeÄŸi yine baÅŸka bir kadına itiyor. Aldatmalara kadınlar sebep oluyor.

Kendi kendime ‘Åžimdi hayatı kızımız Zehra için nasıl güzelleÅŸtirebilirim?’ diye düşündüm. Anne baba ayrı, baba çocuk yapıyor ve tekrar evleniyor, annenin bir erkek arkadaşı var. Bunlar küçük bir çocuk için zor dönemler… Ben Zehra’ya bunu ‘Artık geniÅŸ bir aile olduk’ diye açıkladım.”

Çiçekli dövmeler dikkat çekti

Çekim sırasında Avşar, üç yıl önce bacaklarındaki yanık izlerini kapattırmak için yaptırdığı ve sayısını daha da artıracağını söylediği çiçekli dövmeleriyle dikkat çekti.

bookmark bookmark bookmark bookmark

İlgili Diğer Konular




Bu yaziyi yazan:

unknown - who has written 7562 posts on Lisem.Net – Sohbet, Chat, Muhabbet.


Yazarla iletisim

Yorum Yaz

Chat | Sohbet