Degerli Kullanicilarimiz; Okudugunuz, takip ettiginiz, izlediginiz Kliplere Dusuncelerinizi Yorum olarak bildirmekten kacinmayiniz. iyi veya kotu mutlaka yorum yapmaya calisiniz. Editorler olarak bizde sizin isteklerinize yazdiginiz Yorumlari ele alarak Ekleme/Duzeltme Yapabilelim. Lisem.Net Editorleri

Güzeleşmenin yolu çayla gercekleşiyor.

Gonderen 20 Temmuz 2009

ABD’li uzmanlar çayın, rengiyle göze, kokusuyla burna, ÅŸekerini karıştırırken kulaÄŸa, sıcaklığıyla tene, tadıyla dile iyi geldiÄŸini söyledi.

Çayın faydaları ve zararları üzerine açıklamalarda bulunan ABD’li uzmanlar çayın, rengiyle göze, kokusuyla burna, ÅŸekerini karıştırırken kulaÄŸa, sıcaklığıyla tene, tadıyla dile iyi geldiÄŸini söyledi.

Saça, cilde. kokuya iyi geliyor

Saçı şampuanla yıkadıktan sonra, son su olarak bir çaydanlık ılık çayla durulayın.

Ayağınız kokuyorsa, ılık çay dolu bir leğene ayaklarınızı daldırın ve her akşam yatmadan önce 10 dakika tutun. 10 günde koku diye bir şey kalmayacaktır.

Cildiniz yağlıysa banyodan çıkmadan bir çaydanlık çay ile teninizi ovuşturun.

Uzmanlar, ”ÅžiÅŸmanlar, kalp, sinir, mide ve karaciÄŸer hastaları, böbreklerinde kum veya taÅŸ olanlar, yüksek tansiyondan yakınanlar, mümkün olduÄŸu kadar az çay içmeliler” uyarısında bulundu.

Çay içenler ile çay içmeyenler arasında, kalp krizi sonrası ölüm oranları da araştırıldı. Çay tüketimi fazla olanlarda, çay tüketmeyenlere oranla yüzde 44 daha az kalp krizi nedenli ölüm görülüyor.

bookmark bookmark bookmark bookmark

İlgili Diğer Konular




Bu yaziyi yazan:

unknown - who has written 7574 posts on Lisem.Net – Sohbet, Chat, Muhabbet.


Yazarla iletisim

Yorum Yaz

Chat | Sohbet